Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri








Acil Anons ve Seslendirme sistemleri 
Acil anons sistemleri, küçük mağaza ve işyerlerinden çok katlı bina, alış veriş merkezleri ve fabrikalara kadar her türlü işletmede, acil durum senaryolarının işletme içinde hayata geçirilmesi, çalışanların ve ziyaretçilerin doğru ve hızlı biçimde bilgilendirilmeleri, haberleşmenin sağlanması ve geri plan müzik yayını amacıyla kullanılır. Özellikle yangın ve deprem gibi acil durumlarda sistemin sağlıklı çalışabilmesini sağlayabilmek için, Avrupa Birliğinin bu konuda yayınlamış olduğu Tahliye Standartlarına uygun sistem kurmak gerekir. 
CCTV sistemleri ile tam entegrasyon sağlanabildiğinden konuşmacının görüntüsü otomatik olarak kayda alınabilmekte, varsa simultane tercümanların konuşmacıları takip edebilmesi sağlanmakta, ilgili görüntüler ses ile birlikte istenilen yerlere transfer edilebilmektedir (Dev ekran, tv vb.) Tüm sistemlerde oylama yapılabilmekte, istatistikler ve sonuçlar anında alınabilmektedir. Yetkisiz kişilerin kullanımını engellemek amacıyla kartlı kontrol sağlanabilmektedir. Dijital teknolojisi sayesinde mükemmel ses performansı sağlanmakta, estetik dizaynı ile her türlü mekânda kullanılabilmektedir. 
Seslendirme sistemlerinde amaç sadece müzik yayını ve anons yapılabilmesini sağlamak değil, yayının anlaşılabilir, güvenli ve sürekli olmasını da sağlamaktır. 
Tesis ettiğimiz sistemlerde, tüm uluslar arası güvenllik standartlarını sağlamanın yanısıra, basit bir analog sistemden çok fonksiyonel dijital sistemlere kadar geniş bir ürün portföyüne sahip olmanın avantajlarını da müşterilerimize sunmaktayız. 
Bize Ulaşın : 0312 448 07 54