Turnike ve Biletleme Sistemleri

TURNİKE VE BİLETLEME SİSTEMLERİ


»Tripod Turnikeler
Dahili ve harici mekanlarda kullanılabilen , paslanmaz çelik veya geniş renk yelpazemizden size uygun bir renk ile elektrostatik toz boyalı olarak üretilebilir.Mekanizmanın en büyük avantajı mandal yataklarının gövdeye monoblok olmasıdır.
Bu sayede darbeli çalışan turnike mekanizmasında gevşeme ve çözülme olmaz.Turnikelerimiz elektromekanik mekanizma sayesinde tek yada çift yönlü olarak kullanılabilir.Yön seçimi son kullanıcılar tarafından kolayca kontrol edilebilir.Geçiş yapan kişiden bağımsız olarak uzaktan geçiş izni verilebilir veya kaldırılabilir.
»Hızlı Geçiş Turnikeleri  
Hızlı Geçiş Turnikeleri bankalar ve holdingler gibi lükslük ve prestijin ön plana çıktığı yerlerde, hızlı ve yoğun ziyaretçi-personel girişlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Hızlı Geçiş Turnikelerinde mimar ve dekoratörlere çok değişik süper modeller yapabilme şansı verilmiştir. Ağaç, mermer, granitin yanında deri ve çeşitli ceviz, meşe, zeytin kaplamalar kullanılarak çok lüks çözümler ve kendilerine özel dekorasyonlar gerçekleştirilir.
»Boy Turnikeleri  
Yarım Boy Turnikeleri, eğlence merkezleri, lunaparklar, umumi tuvaletler vb. halka açık yerlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Müşteri taleplerine göre kullanılacağı ortama uyum sağlaması amacı ile opsiyonel olarak dış dizaynında değişiklikler gerçekleştirilebilir.
»Motorlu Swing Gate
Lüks holding binalarında, personel ve VIP  geçişleri için tasarlanmıştır. Bu motorlu turnike estetiğin ve  dekorasyonun ön planda olduğu yerlerde kullanılmak  üzere tasarlanmıştır.Motoru sayesinde çok rahat geçiş sağlar. Kanatlar cam veya pleksiglastan imal edilir.Motorlu turnike 220 Vac gerilim ile çalışır. Dahili gerilim 24 Vdc dir.Turnikenin açılması bir kuru kontak tetiklemesi ile olur.Bundan sonra turnike kendisi otomatik açılır.Tehlike anlarında ve özel durumlar için turnike sürekli açık bırakılabilir.
»Mekanik Küpeşte  
Elektrik kilitli küpeşteler engelli veya malzeme  geçişleri için  tasarlanmıştır. Polisajlı paslanmaz  malzemesi  sayesinde  dahili ve harici mekanlarda  rahatlıkla  kullanılabilir.Küpeştelerde sadece elektrik kilitli olanlar 12 Vdc ile çalışır.İstenildiğinde pleksiglass üzerine “dur”, ”geç” ve “engelli” işaretleri eklenir. Küpeştenin açılması elle itilerek sağlanır, kapanması ise yay vasıtasıyla gerçekleşir. Anahtarlı ve elektrik kilitli modellerde tehlike anlarında ve özel durumlar için küpeşte sürekli açık bırakılabilir.

»Özel Ürünler
BİZE ULAŞIN : 0312 448 07 54